Van Benthem

Vandaag de dag mag Van Benthem Diervoeders BV zich rekenen tot één van de middelgrote mengvoederbedrijven.

WIE ZIJN WIJ?


Vandaag de dag mag Van Benthem Diervoeders BV zich rekenen tot één van de middelgrote mengvoederbedrijven. De bedrijfsvoering is in handen van Ed van Benthem. Hij geeft leiding aan ca. 20 medewerkers waaronder enkele afkomstig zijn uit de familie. Het werkgebied omvat de noordelijke provincies; Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Noord-Holland en de kop van Gelderland en Overijssel.

TOEKOMST EN VISIE


Van Benthem stelt zicht ten doel haar marktaandeel verder te versterken in de Noord Nederlandse markt door autonome groei.
Van Benthem is een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die dicht bij de klant staat. Hierdoor kunnen we snel schakelen met een hoog serviceniveau. Daarnaast werken wij samen met regionaal actieve diervoederproducenten. Mede hierdoor zijn wij van mening dat Van Benthem uitstekend aansluit bij de wensen van veel veehouders.

kenniscentra

Van Benthem werkt nauw samen met kenniscentra en haar toeleveranciers. Hierdoor zijn wij in staat om op de continue veranderde markt en regelgeving, en daarmee de wensen van de klant, in te spelen.

Met oog voor voeding


Onze adviseurs komen dagelijks op de bedrijven en staan dus ook dagelijks met ‘de laarzen in de stront’. Praktisch advies, gericht op de omstandigheden op uw bedrijf. “Met oog voor voeding” is en blijft ons motto.

Rundveemonitoring

Omdat in de toekomst resultaat steeds belangrijker wordt, beschikt van Benthem over ‘Rundveemonitoring’. Deze online module geeft u de mogelijkheid om uw (financiële) resultaten continu te volgen.

Delen