Bestelinformatie

Ons voer is op verschillende manieren te verkrijgen. Zo is het mogelijk om het te laten bezorgen door middel van een bulk- of zakgoedbestelling te plaatsen of het kan worden afgehaald in de Dier All-in.  Hieronder ziet u een uitleg van de verschillende opties.

BULKBESTELLING

Vanaf 2000 kilo is het mogelijk om een bulkbestelling te plaatsen.  Dit kan een brok zijn uit het assortiment maar ook is het mogelijk om je eigen brok samen te stellen vanaf 2000 kilo.

Het is mogelijk dat de brok op korte termijn kan worden bezorgd. Echter werken wij met bestelkorting, dit houdt in dat er een korting van de prijs af gaat wanneer de brok vanaf twee werkdagen na de besteldag kan worden bezorgd.

ZAKGOEDROUTE

Ook hebben wij een bezorgservice voor het zakgoed. Al vanaf één zak (á 25kg) kan er worden bezorgd. Eens in de vier weken heeft Van Benthem Diervoeders BV een vaste route door Noord-Nederland. Wanneer u interesse heeft in de zakgoedroute kunt u zich telefonisch of via de e-mail opgeven. Een week van te voren zult u dan worden gebeld en kunt u uw bestelling doorgeven. Hier kunt u zien wanneer de route bij u in de buurt is. Twijfelt u over de route of heeft u een bestelling eerder nodig? Neem gerust contact met ons op. Kleine zakgoedbestellingen kunnen ook tegelijk met de bulkbestelling geleverd worden met de bulkwagen.

Bestelmogelijkheden

Telefoon

 0527 – 243322

 

 

E-mail

   info@vanbenthemvollenhove.nl 

 

 

Online

  via mijnVB ook te gebruiken als web-App op de mobiel of tablet, zie hier voor meer informatie

 

 

 

 

AFHAALVESTIGINGEN

Daarnaast zijn er verschillende afhaalpunten in Nederland.

  • Dier All-in vestigingen (overzicht)
  • P. Wolters, Pieter Durksstraat 1A, Broeksterwoude, 0511-421874 (website)
  • Zwama, Kievitsweg 19, Grijpskerk, 0594-212366 (website)

Wilt u zeker weten dat uw product op voorraad is? Neem dan contact op met één van de vestigingen.