Bestelinformatie

Ons voer is op verschillende manieren te verkrijgen. Zo is het mogelijk om het te laten bezorgen door middel van een bulk- of zakgoedbestelling te plaatsen of het kan worden afgehaald in de Dier All-in. Hieronder ziet u een uitleg van de verschillende opties.

Bulkbestelling


Vanaf 2000 kilo is het mogelijk om een bulkbestelling te plaatsen. Dit kan een brok zijn uit het assortiment maar ook is het mogelijk om je eigen brok samen te stellen vanaf 2000 kilo.

Het is mogelijk dat de brok op korte termijn kan worden bezorgd. Echter werken wij met bestelkorting, dit houdt in dat er een korting van de prijs af gaat wanneer de brok vanaf twee werkdagen na de besteldag kan worden bezorgd.

Zakgoedroute

Ook hebben wij een bezorgservice voor het zakgoed. Al vanaf één zak (á 25kg) kan er worden bezorgd. Eens in de vier weken heeft Van Benthem Diervoeders BV een vaste route door Noord-Nederland. Wanneer u interesse heeft in de zakgoedroute kunt u zich telefonisch of via de e-mail opgeven. Een week van te voren zult u dan worden gebeld en kunt u uw bestelling doorgeven.

Hier kunt u zien wanneer de route bij u in de buurt is. T

wijfelt u over de route of heeft u een bestelling eerder nodig? Neem gerust contact met ons op. Kleine zakgoedbestellingen kunnen ook tegelijk met de bulkbestelling geleverd worden met de bulkwagen.

Afhaalvestigingen

Daarnaast zijn er verschillende afhaalpunten in Nederland.

  • alle vestigingen van Dier All-in (overzicht)
  • P. Wolters, Pieter Durksstraat 1A, Broeksterwoude, 0511-421874 (website)
  • Zwama, Kievitsweg 19, Grijpskerk, 0594-212366 (website)

Wilt u zeker weten dat uw product op voorraad is? Neem dan contact op met één van de vestigingen.

Mijn VB

Op onze website kunt u inloggen op “mijn VB”. Dit is uw persoonlijke omgeving van Van Benthem Diervoeders op Internet. Mijn VB biedt u de mogelijkheid om binnen uw persoonlijke online omgeving:

  • 7 dagen in de week, 24 uur per dag, op een makkelijke, snelle en veilige manier uw bestelling te plaatsen
  • Uw bestelling overnemen uit de historie
  • Uw samenstellingen zijn voorgeselecteerd en gekoppeld aan silo nummers, dus minder kans op fouten
  • Bevestiging van uw order via de mail
  • Uw order terug kijken (digitale afleverbonnen)
  • Uw facturen in pdf-formaat raadplegen
  • Uw belangrijke voer- en mineralenoverzichten uitdraaien

U kunt deze webapplicatie ook toevoegen aan het begin/startscherm van uw smartphone of tablet, waarna deze te gebruiken is als App.

Bestelmogelijkheden

U kunt bestellen via al onze contactmogelijkheden of via mijnVB: ook te gebruiken als web-App op de mobiel of tablet.

Inloggen in mijn VB

Klik hier om in te loggen in de WebApp.

Aanmelden voor mijn VB

Wilt u gebruik maken van “mijn VB”, neem dan contact op met kantoor 0527-243322 of stuur een e-mail naar info@vanbenthemvollenhove.nl. Als wij u hebben aangemeld, ontvangt u van ons een mail met daarin uw inloggegevens

Delen