Kippen

Van Benthem Veevoeders en Kunstmest BV voorziet ook kippen van deskundige voeding. Kippen zijn omnivoren en voorzien zichzelf in de natuur van diverse voeding zoals bijvoorbeeld zaden, kruiden, insecten en wormen. Om de kippen in gevangenschap te kunnen voorzien van hun behoeften hebben wij onderstaande voeders ontwikkeld.

VB GEMENGDGRAAN


Kippen zijn van oorsprong scharreldieren, ze houden er van om hun voedsel op te scharrelen. Echter is dit met een VB LegMeel of VB LegKorrel moeilijker te realiseren omdat deze sneller zal vergaan op de losse grond. Hiervoor hebben wij de VB GemengdGraan ontwikkeld, een aanvullende voeding welke op de grond gestrooid kan worden zodat de kippen naar hun extra voer kunnen zoeken.

VB LEGKORREL


De VB LegKorrel is een volledige voeding voor kippen. Deze korrel is voor de kippen makkelijk op te nemen waardoor het doseren van de voeding makkelijker zal gaan dan bij de VB LegMeel. De korrel bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor mooie en gezonde kippen en eieren.

VB LEGMEEL


De VB LegMeel is een volledige voeding voor kippen. In deze voeding zitten alle belangrijke voedingsstoffen verwerkt welke zorgen voor mooie kippen en gezonde eieren.

Delen