Zaagsels

Zaagsel


Dit is een zeer fijnkorrelig product van zacht hout dat veel wordt toegepast in de melkvee- en varkenshouderij als hygiënisch absorberend strooisel. Door het grote werkzame oppervlak en de grote droogheid onderscheidt het materiaal zich door maximale vochtopname en geurbinding. Het materiaal hecht uitstekend op de vloer en voorkomt zo wegglijden. Het product leent zich voor zuinig gebruik.

Houtvezel / Houtkrullen


Voor de verwerking worden uitsluitend zorgvuldig geselecteerde grondstoffen gebruikt. Die bestaan voor 100% uit zacht hout en zijn gegarandeerd onbehandeld. ALLSPAN houtkrullen worden in een speciaal productieproces vervaardigd. In moderne gesloten installaties ontstaat na drogen, zeven en stofvrij maken een product dat zeer zuiver is, een optimale, gelijkblijvende kwaliteit bezit en internationaal in hoog aanzien staat.

Hennepvezel (ook verkrijgbaar met Eucalyptus)


Hempbed is een gelijkmatig product. Een uitgekiende verwerkingswijze zorgt voor een constante en stofvrije kwaliteit van het hennepstrooisel.
Door de natuurlijke sponswerking van hennephout is de opname van vocht heel hoog. Zelfs ammoniak wordt hierdoor uitstekend geabsorbeerd en blijvend gebonden. Onaangename geuren worden zo grotendeels voorkomen. Bovendien kan aan Hempbed een eucalyptusolie worden toegevoegd. Dit ruikt niet alleen fijn maar werkt ook nog luchtweg verruimend en bacteriedodend.

Delen