Strooisels

Gehakseld koolzaadstro

Koolzaadstro heeft een goede opname van vocht en ammoniak. Hierdoor is het zeer geschikt als strooisel voor paarden en pluimvee.
Gehakseld koolzaadstro wordt gebruikt als structuurbron in melkveerantsoen en bij rantsoenen waar meer pens prik is gewenst.


Gemalen koolzaadstro

Dit is de ideale Boxbedekking voor uw melkvee. Dit is zeer fijn gemalen, zonder scherpe stukjes. Gemalen koolzaadstro is een zachte Boxbedekking die zeer veel vocht opneemt. Het heeft geen verzurende werking in de mest en zorgt er voor dat de mest verpomp baar blijft en geen koek vormt.


Gehakseld tarwestro

Gehakseld tarwestro is stofvrij en heeft een hoog absorptievermogen. Het stro wordt hoofdzakelijk gebruikt als strooisel voor paardenstallen, pluimvee en ligboxen. Maar het dient ook als ruwvoer voor o.a. jongvee en melkvee.


Gemalen tarwestro

Gemalen tarwestro is erg geschikt als strooisel in ligboxen van melkvee, jongvee en varkens, omdat de vochtopname erg hoog is. Het tarwestrooisel vormt een comfortabel ligbed en heeft een goede vertering in mest. Gemalen tarwestro mixt gemakkelijker en is allemaal natuurlijk geproduceerd.


Vlas

Vlasstrooisel is een 100% natuurlijk product. Vlas bodembedekking wordt veel gebruikt in paardenhouderij als strooisel. Vlas is zuinig en gemakkelijk in onderhoud . Vlas bodembedekking geeft een schone uitstraling in de stallen en is vezel- en stofvrij. Hierdoor ontstaan er geen irritaties aan de luchtwegen of ogen van het paard.

Delen