Kwaliteit

Van Benthem is producent van hoogwaardige kwaliteitsvoeders. Kwaliteit begint bij de inkoop en inname van grondstoffen, vervolgens wordt er geproduceerd onder strenge borging van de kwaliteit. Van Benthem is GMP+ gecertificeerd. Dit betekent dat producten, grondstoffen, het productieproces en transport het GMP+ kwaliteitswaarborg dragen.

Grondstoffen worden uitsluitend ingekocht van GMP+ gecertificeerde bedrijven en er vindt een kritische selectie plaats van leveranciers en grondstoffen. Onze fabriek voldoet aan de laatste eisen op het gebied van productie en voedselveiligheid.

Alle voorwaarden en eisen voor deelname aan GMP+ zijn hier te vinden.

Tevens is van Benthem zich bewust van het feit dat veehouders willen weten wat zij kopen. Om die reden maken wij geen geheim van de grondstofsamenstelling en zijn wij een van de weinige bedrijven die inzicht geven in de procentuele grondstofsamenstelling. Deze staat vermeld op de vrachtbrief.
Kwaliteit wordt ook bepaald door continuïteit in samenstellingen. Om die reden veranderen wij zo min mogelijk de samenstellingen tussen de verschillende leveranties van dezelfde broksoort.