Melkvee

Van Benthem Diervoeders BV is gespecialiseerd in de productie van melkveevoeders. Het voordeel daarvan is dat wij als geen ander weten welke grondstoffen geschikt zijn voor het samenstellen van kwalitatief hoogwaardige melkveevoeders. Uitgangspunt in de samenstellingen is dat het krachtvoer de juiste aanvulling geeft op de ruwvoeders. Met andere woorden, de tekorten uit het ruwvoer aanvult tot het optimale niveau aan nutriënten die noodzakelijk zijn voor een optimale productie met behoud van een gezonde koe. Dit resulteert in een hoge benutting van uw ruwvoer wat leidt tot een hoge voerefficiëntie en dat betekend het hoogste financiële rendement uit uw ruwvoer.

Een belangrijk onderdeel van kwaliteit is het streven naar zo constant mogelijke samenstellingen. Wij optimaliseren onze krachtvoeders niet alleen op nutriënten maar juist ook op grondstoffen. “Een koe vreet geen nutriënten maar grondstoffen” is ons devies.

Vraagt u zich wel eens af hoe de samenstelling van het krachtvoer is opgebouwd?

Van Benthem Diervoeders BV is een van de weinige mengvoederbedrijven die dan ook geen geheim maakt van de procentuele samenstellingen van krachtvoer. Deze vermelden wij dan ook op de vrachtbrief!

Naast een breed assortiment melkvee en jongveevoeders zijn wij sterk in maatvoeders. Via maatwerkvoeders kunnen wij voldoen aan uw specifieke wensen en rantsoensituatie.